17 septembrie 2010

Excursia de la Liverpool

Steaua Bucuresti la primul meci in Europa League

Steaua a intrat in Europa League, in "Creme de la creme" cum a zis Ilie. Deci, si-a atins obiectivul european. Foarte interesant si foarte ambitios pentru cati bani se arunca la noi pe jucatori si salarii eun obiectiv excelent. Pana la urma echipele noastre au bugete gen Obilic Belgrad sau Flora Tallin. Dar performantele vrem sa fie gen Shatior Donetsk sau Fulham. De ce? Ca asa suntem noi ambitiosi. Asa au fost si militarii in seara asta magica. Asa cum ar zice Cristian Topescu. A fost o seara frumoasa chiar daca s-a terminat 4-1 pentru Liverpool. Totusi, e echipa lui Roy Hodgson, care joaca pe Anfield Road si are cel mai cunoscut imn din lume. Care are 5 trofee UEFA Champions League, locul 3 din lume! Deci cum sa iti doresti mai mult? Am reusit sa inscriem primul gol pe Anfield dupa 45 de ani de cand Petrolul lui Cernaianu juca acolo. Cristian Tanase a jucat excelent, Bogdan Stancu a fost omul meciului dupa mine.

Ilie a jucat ofensiv

Ieri il laudam pe Sorin Cartu ca a jucat destul de defensiv si nu a avut posesie. Steaua in schimb a avut destula posesie pentru o echipa din Europa de Est pe Anfield. In prima repriza Steaua a jucat cel mai bine de la meciul cu FC Vaslui. Ilie a folosit un 4-2-3-1 de acum clasic pentru antrenor. Anghelov si Bicfalvi au jucat la recuperare, Mihai Radut a jucat pe dreapta, Bogdan Stancu in centru si Cristi Tanase pe stanga. Formatia a aratat mult mai ofensiva dupa schimbarea din minutul 52 cand Bonfim a intrat in locul lui Anghelov, Banel Nicolita introdus in minutl 19 in locul ghinionistului Emeghara, a jucat mijlocas ofensiv dreapta si Mihai Radut a jucat mijlocas central insa cu un rol mult mai ofensiv decat Anghelov. Radut a luat nota 7.5 de la site-ul goal.com la fel de mult ca si Cristian Tanase. Introducerea lui Surdu in locul lui Radut a adus un plus ofensiv dar si un minus la mijloc acolo unde Meireles si Spearing au inceput sa se inteleaga si mai bine. Nou intratul Lucas a trimis o minge norocoasa si imparabila pentru Tatarusanu, si N'Gog a stabilit scorul final. Un 4-1 pare mai dulce decat un 2-1 in acest moment, si stiti de ce? Pentru ca Steaua a aratat ca e ofensiva, ca are potential si ca e mult peste nivelul Ligii 1 a tarii.

7 comentarii:

  1. Salut ! Lipsea blogului 100.ro un comentator sportiv. Dar nu am citit tot. Si jucator?
    Cu bine,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  2. Tocmai asta am zis, ca este nevoie pentru a MAI DA CULOARE BLOGULUI.
    Te salut !
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu inteleg cu cine vorbesti la comentarii pe 100.ro. Raspunde-mi aici. Nu poti pune articole? Am vazut ca ti s-a raspuns. Daca nu poti spune-mi mie ca ti le pun eu. Cu bine,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  4. Cine mi-a raspuns. Nu pot. Cum sa pot pune articole?

    RăspundețiȘtergere
  5. Spune-mi pe care vrei sa ti-l pun cu numele tau. Ca nu poti altfel.Raspunde-mi.
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai putea sa-mi postezi ultimul articol de pe blog "Liga antrenorilor aruncati"? Ar insemna foarte mult! Eu inca nu inteleg cum o sa aflu parola. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Uite acum il pun. Parola nu ai cum sa o afli caci este trecut 100.ro in tabloul de bord al fiecaruia dintre noi.Si fiecare avem parola lui secreta. Cu bine
    Odorica

    RăspundețiȘtergere