5 noiembrie 2010

Nu voi scrie despre Adrian Paunescu

Nu scriu despre Adrian Paunescu si despre ce a insemnat el pentru parintii nostri si pentru cei din generatia de tineri in blugi a anilor '80.

Scriu despre echipa Otelul Galati. Echipa de pe primul loc din clasamentul ligii 1. Este o echipa sustinuta de Arcelor Mittal sau cel putin asa scrie pe tricouri. Este o echipa puternica, tanara, bine inchegata si cu o forma extraordinara. Otelul este antrenata de Dorinel Munteanu, un antrenor care nu a demonstrat ca e mare pana acum in aceasta meserie. Otelul a invins in seara asta, seara in care 25.000 de oameni l-au laudat si l-au cantat pe Adrian Paunescu. Universitatea cu Adrian Mititelu in tribuna, cu Stefan Iovan si Emil Sandoi tot acolo. Cu marele Victor Piturca pe banca, antrenor care a demonstrat in multe randuri ca este mare. Cu toti acesti oameni, impreuna cu Adrian Paunescu care ii veghea din ceruri pe olteni. Universitatea Craiova nu a reusit sa inscrie si sa ia niciun punct in aceasta seara.

Otelul a prestat jocul sau normal, cu o aparare bine consolidata, cu o capacitate de efort mare si cu jucatori tineri si de valoare pentru campionatul nostru. E adevarat ca Marius Stan sta in spatele acestui succes si ca este omul care lucreaza abil in culise si reuseste sa ajute vital Otelul prin metodele sale. Dar unei echipe care invinge Steaua, invinge Dinamo, invinge CFR Cluj si invinge la Craiova in fata unui stadion Ion Oblemenco plin, nu mai poti sa-i pui la indoiala valoarea si capacitatea de a castiga meciuri importante. In aceasta seara pentru mine Otelul a demonstrat ca este o echipa care in acest moment merita primul loc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu