3 aprilie 2010

Forta fotbalului


    In asteptarea unor concerte ca AC/DC, Alphaville sau Cranberries privim atenti la fotbalul nostru cu mari asteptari si la Liga Campionilor cu admiratie. Arsenal - Barcelona un meci care i-a impresionat pe multi, un meci care nu a incercat sa pacaleasca fotbalul. A fost deschis, creativ, plin de ambitii si vointa, a fost un meci cum rar se intampla chiar si la nivel european. Deci in asteptarea marilor confruntari de la Campionatul Mondial din Africa de Sud ne uitam si admiram toti acesti jucatori si mai ales antrenorii care pun in scena aceste capodopere.
    Pe de alta parte ne uitam la accidentari, care pot afecta viata unor jucatori prin absenta de la Campionatul Mondial sau pur si simplu pot lipsi de la evenimente importante din viata echipei de club. Din fotbalul international Cesc Fabregas, Wayne Rooney si David Beckham petrec Sfintele Pasti accidentati, iar in Romania Florin Costea, Janos Szekely si Lucian Goian sunt cele mai sonore nume dintre cei accidentati.
    Forta fotbalului ramane aceeasi si face ca sportul rege sa ne vrajeasca in continuare, sa ne faca dependenti si sa ne tina langa televizor chiar si de Sfintele Pasti, urmarind ce se mai intampla in fotbal desigur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu